ABOUT ME DALSTRA PORTRAITS

Leuk dat je me wat beter wilt leren kennen!

Mijn naam is Amanda Virginia Voorjans-Dalstra, een ambitieuze en creatieve vrouw, wonende en werkende in Cuijk (onder Nijmegen, NL).

Mijn grote passie is fotografie, grafische vormgeving en alles wat met marketing te maken heeft. Ik ben afgestudeerd als Grafisch Vormgever, DTPer en Fotograaf en heb ook een HBO ICT & Media Design achtergrond. Kortom: ik ben een creatief persoon en echt van alle markten thuis. Op gebied van branding, vind je dus bij mij alles meteen onder 1 dak. 

Geboren in Duitsland met de Nederlandse nationaliteit en bijna mijn hele leven in het mooie Belgische Limburg (o.a. Sint-Truiden, Genk, Koersel, Lommel) gewoond en uiteindelijk ben ik in 2019 pas verhuisd naar Nederland: Back to my roots!

Ondanks dat ik in België een heus netwerk had opgebouwd, een project genaamd Beautiful25 had opgestart, mijn werk gepubliceerd is in de Flair België én ik o.a. samen heb mogen werken met Gudrun Hespel van The Fittest You & ReCharge.be & Mieke Slegers van Mieke Bakt!, durfde ik pas in 2019 (in Nederland dus) de stap te zetten om mij in te schrijven bij de KvK als ZZPer, toen ik gevraagd werd als fotografe voor een bedrijfsevenement van Google (HQ Amsterdam), welke ik onlangs dit jaar (2022) weer heb mogen fotograferen in Utrecht en Brussel, BE. 

Mijn agenda is goed gevuld aangezien ik op dit moment nog fulltime in loondienst werk als Office Manager & Marketing Lead voor een bedrijf gespecialiseerd in Eventtechniek en Eventstyling. Zo kom ik in aanraking met de mooiste evenementen waar ik soms ook foto's mag maken op locatie. Ondanks dat ik een superleuke en diverse baan heb, hoe mooi zou het zijn als ik ooit van mijn passie mijn echte fulltime baan kan maken? Never give up on your dreams! I'm working on it. 

Ben jij geïnteresseerd in een samenwerking?

Ik ben momenteel druk bezig om nu ook eindelijk in Nederland mijn netwerk uit te breiden. Dus ben jij geïnteresseerd om eens met mij samen te werken? Dan nodig ik je graag uit voor een kennismakingsgesprek waarbij we onder het genot van een lekkere kop koffie jouw ideeën en wensen kunnen bespreken!

Volg me ook zeker op Social Media : @dalstraportraits

Amanda Virginia Voorjans (Dalstra)

Handwritten-Dalstra-Portraits-Wit

EXPERIENCES & REVIEWS

''Super fotografe. Ik werk heel graag met haar samen omdat ik me super op mijn gemak voel. Ook is ze zeer stipt en werkt ze correct en nauwkeurig. Wat ik zeer belangrijk vind!''
Anika-Vogelaers
Anika Vogelaers
Make-up Artist & Model
''Wij willen iedereen die ons sinds het begin gevolgd en gesteund heeft enorm hard bedanken, jullie waren de essentie van het harde werk voor BFitgirls. Ook alle merken die ons de kans gegeven hebben: onze dankbaarheid naar jullie is enorm want dit waren kansen waar we zelf nooit van durfden dromen! Ook Amanda en Hendrik zijn niet te vergeten, hoe vaak jullie voor ons klaar gestaan hebben, is ongelooflijk en wij hadden het met niemand anders willen doen dan met jullie. Dit is niet het einde van het boek, dit is gewoon het einde van een hoofdstuk. Wij kijken met trots terug op BFitgirls, het is iets wat we nooit vergeten!''
Sofie Wenmaekers
Model Project Beautiful 25 & B-Fitgirls
''Heb mogen deelnemen aan haar leuk project Beautiful 25 en vond het helemaal geweldig. Ze stelde me erg op mijn gemak tijdens de shoot, top!''
Charlotte-Cosemans
Charlotte Cosemans
Model Project Beautiful 25

Geïnteresseerd in een samenwerking?