ABOUT Dalstra Portraits

''Omdat iedereen het verdiend om zich zelfverzekerd te voelen & omdat het belangrijk is om stil te staan bij dierbare en belangrijke momenten in jouw leven. Dat is waar ik het voor doe.''

Ik stel mezelf even voor

Mijn naam is Amanda Virginia Dalstra, 32 jaar en ik woon in Overpelt (BE). 

Ik ben geboren in Duitsland met de Nederlandse nationaliteit en heb bijna mijn hele leven in het mooie Belgische Limburg (o.a. Sint-Truiden, Genk, Koersel, Lommel) gewoond. Met een kleine uitstap naar Nederland in 2019, back to my roots, ben ik vervolgens in 2023 toch maar weer naar het mooie Limburg verhuisd om dichterbij familie en vrienden te wonen.

Mijn werk is o.a. gepubliceerd geweest in de Flair België én ik heb samen mogen werken met Gudrun Hespel van The Fittest You, ReCharge.be en Feelgud.be & Mieke Slegers van Mieke Bakt. Twee sterke en inspirerende dames die een krak zijn in hun vak!

Dit is waar ik het voor doe

Het is tijd dat ieder mens er gewoon mag zijn zoals hij of zij is. Weg met die ideaalbeelden! Een maatje meer of minder. Tatoeages en piercings of juist helemaal niets. Full glam of puur natuur. Huidskleur, geaardheid, ... Het maakt mij helemaal niets uit! Ieder persoon is prachtig zoals hij of zij is en verdient het om zich zelfverzekerd te voelen. Daarbij is het ontzettend belangrijk om stil te blijven staan bij dierbare en belangrijke momenten in jouw leven. Momenten die je maar één keer kunt vastleggen, momenten die je koestert. Of het nu gaat omdat je promotie hebt gemaakt of omdat je het belangrijk vindt om jouw persoonlijk verhaal vast te leggen. Foto's zijn momenten in de tijd die je niet meer terug kunt halen. Tastbare fragmenten uit jouw leven die je achterlaat voor later en waar jij en/of jouw geliefden met veel trots op terug kunnen kijken. 

Project Beautiful25

Dit project ben ik gestart toen ik de leeftijd van 25 jaar had bereikt. Ik nam toen echt even de tijd om stil te staan bij mijn leven. Wat had ik tot nu toe bereikt? Waar stond ik in het leven? Wat wil ik nog graag bereiken en hoe doen andere leeftijdsgenoten het rondom mij?

Het kon toch niet zo zijn dat ik de enige vrouw was die hier zo over dacht? En dat bleek ook zo te zijn. Mijn doel was: 25 vrouwen met de leeftijd van 25 jaar te fotograferen in het jaar dat ik zelf ook 25 jaar was. Ik heb even een blik in iemands leven mogen werpen en ik ben tot de conclusie gekomen, samen met deze vrouwen, dat we allemaal sterke vrouwen zijn die elk ons eigen pad bewandelen, dat we het doen op ons eigen tempo en ons eigen manier. We hebben allemaal andere en soms dezelfde ervaringen die ons maken tot wie we zijn en waar we staan in het leven. Het is een serie geworden waar ik ontzettend trots op ben en waarvoor ik dankbaar ben dat ik deze vrouwen beter heb mogen leren kennen.

Ben jij geïnteresseerd in een samenwerking?

Ik ben momenteel druk bezig om weer in België mijn netwerk uit te breiden en deel regelmatig op mijn socials moodboards van shoots die ik graag wil uitwerken om toe te kunnen voegen aan mijn portfolio. Hou mijn socials dus zeker in de gaten als je daarin geïnteresseerd bent! 

Naast fotografe ben ik ook grafisch vormgever en marketeer. Ben jij dus op zoek naar een nieuwe branding strategie of iemand die dit volledig voor jou kan uitwerken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. 

Heb je andere ideeën of wensen en ben ik de persoon waar jij graag samen mee wilt werken? Dan nodig ik je graag uit voor een kennismakingsgesprek waarbij we onder het genot van een lekkere kop koffie (of iets anders) alles kunnen bespreken!

Volg me ook zeker op Social Media : @dalstraportraits

Amanda Virginia Dalstra

Handwritten-Dalstra-Portraits-Wit

EXPERIENCES & REVIEWS

''Super fotografe. Ik werk heel graag met haar samen omdat ik me super op mijn gemak voel. Ook is ze zeer stipt en werkt ze correct en nauwkeurig. Wat ik zeer belangrijk vind!''
Anika-Vogelaers
Anika Vogelaers
Make-up Artist & Model
''Wij willen iedereen die ons sinds het begin gevolgd en gesteund heeft enorm hard bedanken, jullie waren de essentie van het harde werk voor BFitgirls. Ook alle merken die ons de kans gegeven hebben: onze dankbaarheid naar jullie is enorm want dit waren kansen waar we zelf nooit van durfden dromen! Ook Amanda en Hendrik zijn niet te vergeten, hoe vaak jullie voor ons klaar gestaan hebben, is ongelooflijk en wij hadden het met niemand anders willen doen dan met jullie. Dit is niet het einde van het boek, dit is gewoon het einde van een hoofdstuk. Wij kijken met trots terug op BFitgirls, het is iets wat we nooit vergeten!''
Sofie Wenmaekers
Model Project Beautiful 25 & B-Fitgirls
''Heb mogen deelnemen aan haar leuk project Beautiful 25 en vond het helemaal geweldig. Ze stelde me erg op mijn gemak tijdens de shoot, top!''
Charlotte-Cosemans
Charlotte Cosemans
Model Project Beautiful 25
''Amanda was de eerste fotograaf waar ik ooit mee in aanmerking kwam. De shoot vond midden in het centrum plaats en er kwam ook een MUA aan te pas. Toen ik de foto's te zien kreeg, kon ik mijn ogen niet geloven. Wauw! Wat was ik mooi. Amanda had me zo mooi op de foto vastgelegd dat ik me sindsdien een stuk zelfzeker voel.

Een paar jaar later kwamen we elkaar weer tegen, dit omdat mijn hond een influencer is op Instagram. Amanda maakte opnieuw prachtige foto's en video's van hem. Ikzelf en de shops (samenwerking content) waren enorm tevreden!

Amanda is een enorm veelzijdige fotografe die uitblinkt in de lifestyle fotografie, zowel voor portretten als producten. Ze is iemand die enorm innovatief is en die graag nieuwe technieken ontdekt en nieuwe projecten wilt opzetten. Wij blijven zeker fan!''
Dalstra-Portraits-Beauty-Free-Work-Portfoliobuilding-Melisa-Vangerven-Nadia-Najja-Lommel-België(1)
Melisa Vangerven
Model Diverse portfolioshoots & Influencer @soul.pawtners

Geïnteresseerd in een samenwerking?